Mer sporty og smartere: gjenoppdag urban ytelse med NISSAN JUKE

Sporty og atletisk crossover-look
 Dynamiske linjer, energiske farger
Ikke la noe sinke deg. Nissan JUKE har høy bakkeklaring, høyt midtparti og store hjulbuer, noe som gir bedre ytelse og en djervere crossoveridentitet. Den meget buede frontruten og de skjulte dørhåndtakene både understreker den sømløse designen og gir bedre aerodynamikk. Du kan fryde deg over et tøft og fryktløst utseende, og med to intense nye farger å velge mellom (solgul og blekkblå) er det ikke til å unngå at du blir lagt merke til.

Eksklusive designdetaljer
 Karakteristiske detaljer gir et virkelig unikt design
For å gjøre Nissan JUKE enda mer original har Nissan gitt noen elementer en ansiktsløftning: en nydesignet grill og nye støtfangere foran og bak. Vi har også satt inn et blinklys på speilinnfatningene og helt nye 18 aluminiumfelger.

Romslig fra gulv til tak
 Soltak av glass som kan åpnes og økt bagasjeromsplass
Nissan JUKE kjenner ingen grenser. Det store soltaket av glass fyller kupeen med lys og frisk luft slik at det skapes en romslig stemning. Vi trenger alltid mer plass, og derfor har vi økt bagasjeromsplassen med imponerende 40 % (354 l).

Lys opp veien
 Det ultimate innen stil og sikt med ny belysningsteknologi
Hva er vel bedre enn en kombinasjon av Xenon- og LED-teknologi til å gi deg optimal belysning på veien? Iøynefallende LED-lys er satt inn i de nye topplyktene foran og bak for bedre synlighet i dagslys. Frontlyktene bruker imidlertid xenongass for maksimal effektivitet og umiddelbar lysintensitet. Nissan JUKE bruker futuristisk crossoverdesign og innovativ teknologi til å både se og bli sett.

Kraft og effektivitet skreddersydd til din kjøring
Inngå ingen kompromisser: den nye Nissan JUKE-motoren er både effektiv og kraftig, med en bilteknologi som gir deg en ekstra fordel i bykjøringen. Akkurat som f.eks. Nissan Dynamic Control System, som gir deg uanstrengt kupékontroll gjennom et intuitivt tolagsgrensesnitt, og lar deg velge mellom kjøremodusene Normal, Sport og Øko slik at din kjøring blir skreddersydd. I tillegg kan du skaffe den riktige motoren til din Nissan JUKE, velg mellom den nye 1,2 L turbomotoren eller New Generation 1,6 L DIG-T 190 hk, begge med stopp/start-teknologi og imponerende dreiemoment. Uansett hva du velger kommer du garantert til å oppleve en imponerende crossover-ytelse.

Optimal styring og kontroll som er tilpasset din reise
Styr veien i din nye Nissan JUKE. Torque Vectoring-systemet distribuerer dreiemomentet mellom for- og bakakslene for maksimal manøvrering og en bedre evne til å ta svinger. Og med All Mode 4x4-systemet kan du tilpasse veigrepet og bremsingen på din crossover til kjøreforholdene slik at du får optimal kontroll og grep på hvert hjul. Hvorvidt du velger 2WD, AUTO eller LOCK, vil din Nissan JUKE fordele kraften i forhold til veien slik at du får en smidig og trygg opplevelse.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern