100 % elektriske e-NV200 Evalia, med plass til opptil syv personer, kommer nå i en forbedret utgave med et stort batteri på 40 kWt som gir elbilen en rekkevidde på opptil 280 km*.

Hurtigladeløsningen på kun 40 minutter, det nye navigasjonssystemet og vår nye serie med tilkoblede tjenestene for elbiler, gjør turene enklere og mer effektive.
Så ikke gå glipp av muligheten til å bestille lanseringsmodellen av e-NV200 Evalia 2.ZERO før alle andre!
Kontakt eller dra innom Nissan-forhandleren din for å få mer informasjon om tilbudet og gjeldende vilkår.
*NEDC-tall / Foreløpig i påvente av en offisiell typegodkjenningsprosess

DEN ELEKTRISKE FLERBRUKSBILEN ER HER
Ta en kompakt familie MPV – allsidig, velutstyrt og med plass til opptil syv. Legg til 100 % elektrisk strøm. Det er det som er Nissan e-NV200 EVALIA. Vi har brukt samme innovative teknologi som allerede har fått over 300 000 elektriske Nissan-biler på veien, og vi har kombinert den med vår prisbelønnede NV200 EVALIA. Start dagen fullt oppladet og få null utslipp på 280 km*. Si farvel til drivstoff – og tell pengene du sparer, med energi som er fire ganger billigere enn bensin eller diesel.
*Basert på New European Driving Cycle (NEDC). Faktisk rekkevidde kan variere avhengig av temperatur, føreforhold og kjøremønster, i tillegg til bruk av klimaanlegget.

BEDRE TEKNOLOGI
Takket være konstant forskning og investering er de elektriske bilene fra Nissan nå mer effektive, kraftigere, og ikke minst, mer moro å kjøre.

ROLIG BILKJØRING
Nissan e-NV200 EVALIA er fullpakket med innovativ teknologi slik som Intelligent Nøkkel og Bakkestartassistanse – funksjoner som gjør kjøringen enklere og tryggere. Og fordi elektrisk strøm betyr nesten helt stille bilkjøring, og bilturer blir mye stillere og langt mer komfortable.

KOMFORT
Med romslig interiør og store vinduer blir det å kjøre e-NV200 EVALIA en glede for hele familien. Det er lagringsplass overalt du ser, en 12 volts stikkontakt så baksetepassasjerene kan koble til en spillkonsoll eller en datamaskin, og klimakontroll for å holde alle friske hele reisen.

DEN MULTITASKENDE ELEKTRISKE FLERBRUKSBILEN
På familieferie, mens du hjelper vennene dine med å flytte, på tur til hagesenteret, en helg med terrengsykling, eller kanskje bare å kjøre hele hurven til flyplassen – uansett hvilke oppgaver du gir e-NV200 EVALIA, består den med glans. Med to skyvedører som kan åpnes bredt og et stort innerrom som får plass til opptil syv, er det plass til alt … og alle.

ALLTID TILKOBLET
Med et intelligent instrumentpanel som hjelper deg med å styre rekkevidden – og CARWINGS-systemet som elektronisk fanger opp viktige bildata, er e-NV200 EVALIA en verdifull forretningspartner.

Med det avanserte CARWINGS-systemet kan du:
• Digitalt spore og logge sjåførrapporter
• Motta informasjon om ladenivå
• Starte ladingen og stille inn klimaanlegget fra et nettbrett, en datamaskin eller mobiltelefon.
• Oppdatere ladekartet

 All informasjonen du trenger – inkludert ladestatus og energiforbruk – vises tydelig på instrumentpanelet.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies