Typen kraft du kjenner som et sug i magen

Nissan 370Z ROADSTER er den slående cabriolet-tvillingen til den legendariske «Z-bilen». På lik linje med sin kupé-søster, har den en kraftig 328 hk naturlig aspirert V6-motor og er fullpakket med tekniske fordeler – og har dessuten en cabriolettopp som raskt kan åpnes for kjøring i frisk luft.

Nissan 370Z ROADSTER lar deg nyte kjøringen med taket nede over lengre tid – enten det er sent på året eller sent på dagen. Hvis det er kjølig i luften, skrur du bare på setevarmerne – som også kan kjøles ned på varmere dager. Ikke bare det; med det dobbelisolerte taket er dette en ROADSTER du vil kunne nyte året rundt – uansett vær.

Det er kommunikasjonen mellom sjåfør og maskin som gjør en sportsbil så unik, og det er derfor Nissan 370Z ROADSTER gjør hver kjøretur minneverdig.

En sjelfull sekssylinder har vært en del av oppskriften like lenge som det har vært en Nissan «Z». I dette tilfellet snakker vi om en fjerdegenerasjons VQ V6-motor. Det betyr 3,7 liter med muskler, finjustert med Variable Valve Event and Lift (VVEL) – et intelligent system som justerer ventilåpningen og -tidspunktet for raskere respons og en bredere dreiemomentkurve.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern