DEN NYESTE AV DE LEGENDARISKE ZED

FIRE TIÅR MED HISTORIE
DEN ENESTE NISSAN «Z»
Nissan med sine «Z»-biler har vært dominerende innen sportskupéer i mer enn fire tiår. Den nyeste Nissan 370Z sporer røttene til den legendariske 240Z, som tok verden med storm med sin eksepsjonelle look og kraftige ytelse. Spol fram til i dag, så vil du oppdage at den grunnleggende formelen som definerer «Z» har forblitt den samme – bare med en bemerkelsesverdig 328 hk motor og en rekke tekniske forbedringer.

HEMMELIGHETEN BAK EN GOD SPORTSBIL
SAMSPILL MELLOM SJÅFØR OG MASKIN
Det er kommunikasjonen mellom sjåfør og maskin som gjør en sportsbil så unik, og det er derfor Nissan 370Z gjør hver kjøretur minneverdig.

NISSAN 370Z NISMO
UTPRØVD OG KJØREKLAR
Nissan har aldri vært fornøyd med å hvile på laurbærene, og de entusiastiske ingeniørene hos Nissan har tatt ting enda lenger med Nissan 370Z NISMO. Resultatet er solide 344 hk og et dreiemoment på 371Nm. Dette er utprøvd og kjøreklar ytelse.

FELGER FRA RAYS
370Z NISMO har felgene og dekkene som passer til ytelsen. Spesielle NISMO fjærlette smidde aluminiumfelger fra Rays blir påkledd de nyeste 19 Bridgestone Potenza S001-dekkene – med en ekstra tomme bak for å hjelpe med holde kontroll på all den kraften.
 
RACE-INSPIRERTE RECARO-SETER
NISMOs race-inspirerte Recaro-seter byr på sidestøtte som holder g-krefter i fint skinn, med kontrasterende røde Alcantara-innlegg.

UNIKT NISMO-RATT
Ta tak i NISMO-sportsfølelsen med begge hender, takket være et skinn- og Alcantara-ratt, med dets distinkte røde NISMO-merke i midten.

Bildene som vises er kun veiledende. I noen tilfeller representerer bilder en spesifikk modell eller et tilbud som ikke er tilgjengelig i Europa. Det er ikke sikkert at viste funksjoner er tilgjengelige.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern